+(40) 0745101150 Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Case pasive
Case Zero Energy
Construcții sănătoase
Cere o estimare de preț

Proiectare

Servicii profesionale de proiectare în Construcții civile

Proiecte complete de case

Cu o experiență în domeniul construcțiilor de peste 15 ani în București și în alte zone din România, realizăm orice tip de proiect de casă, indiferent de configurația acesteia. Folosim ultimele inovații din domeniu – case pasive, case nZEB pentru a obtine rezultate maxime cu investitii echilibrate.

Reproiectare construcție existentă

Venim în ajutorul clienților pentru reproiectarea unei clădiri existente, cum ar fi consolidarea, modernizarea, extinderea, conversia, restaurarea, etajarea sau mansardarea acesteia.

Proiectare casă nouă

Societatea noastră realizează orice proiect (complet) de casă, vilă, pensiune, duplex, bloc de locuințe, casă de vacanță, hotel, din diverse materiale precum lemn, beton armat, structură din zidărie, zidărie clasică. Realizăm atât proiecte cu destinație rezidențială, cât și proiecte de construcții cu destinație industrială sau comercială.

Plan urbanistic

Ne ocupăm de toate etapele pentru Certificatul de Urbanism (documentație), pentru ca proiectul casei tale să se desfășoare în perioada de timp dorită în condiții de calitate superioară.

Design interior

Lucrările de amenajare interioare pot fi foarte dificile și problematice. Alege să lucrezi cu o echipă de profesioniști, pentu ca ulterior să nu fii nevoit să faci modificări nedorite și costisitoare.

Realizăm proiecte D.T.A.C., care conține minimul de acte necesare pentru a obține Autorizația de Construcție. Aceste documente sunt valabile doar pentru obținerea autorizației de construcție de la primărie, și nu înseamnă în mod implicit că poți începe construcția casei doar pe baza acestuia.

Societatea noastră realizează și proiecte tehnice complete, care reprezintă un pachet de documente care îți permite să îți construiești fără probleme legale casa mult visată.