+(40) 0745101150 Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Case pasive
Case Zero Energy
Construcții sănătoase
Cere o estimare de preț

Ce sunt casele Zero Energy?

Casele Zero Energy

Casele Zero Energy sunt ca orice alte case, doar că mai bune. Mult mai bune! Sunt case construite care sunt foarte bine proiectate și construite, care reușesc să fie eficiente energetic. Acest tip de casă poate produce energie suficientă pentru a se autosusține pe parcursul unui an. Aceste aspecte pot duce la un efect extraordinar: facturi cu valoare 0 și o casă a cărei amprente de carbon este 0.

O casă Zero Energy nu este doar o casă verde sau o casă cu panouri solare. Casele care adoptă acest tip de tehnologie combină un design avansat și sisteme de construcții superioare cu eficiență energetică și panouri solare pentru a produce o casă cu consum energetic optim. Casele cu energie zero sunt case ultra-confortabile, sănătoase, liniștite și durabile, ideale pentru un trai liniștit și necostisitor.

O casă cu energie zero se potrivește perfect vieții și stilului tău. Persoanele, cuplurile și familiile, de toate vârstele și veniturile, trăiesc în case Zero Energy, în toate continentele, indiferent de climă. Aceste case pot varia de la conace la case de dimensiuni medii și cabane mici. Casele care adoptă stilul de construcție Zero Energy pot arăta ca orice altă casă sau pot avea propriul lor stil unic.