ZERO ENERGY – CLASS MEISTER

zero energy - BUTON CASE TRADITIONALE+executie
CASE TRADITIONALE

Folosirea cherestelei cu marcaj FSC, uscate controlat, cu clase de calitate si rezistenta intre C 18 si C 24, conforme cu EUROCOD 5 pentru lemnul ecarisat, este necesara si vitala in construirea caselor din lemn.

Promovam si implementam cu success, tehnologia proiectarii caselor din lemn cu programul ROOFCON – TRUSSCON, prin serviciile de proiectare de la MiTek Romania. Aceasta tehnologie de sudura a lemnului prin placute multicui a elementelor casei, micsoreaza timpul de lucru in santier si diminueaza pierderile de material din fabrica si santier.

zero energy - BUTON CASE MODERNE+zero energy - BUTON CASE PARTER+
CASE MODERNE                                     CASE PARTER

Planseele por fi concepute cu deschideri mari de pana la 7,5 ml fara reazeme intermediare, prin folosirea elementelor POSI-STRUT de la MiTek, cu inaltimi de 300mm, prin care se pot trece cu usurinta toate instalatiile electrice si sanitatre. Impreuna cu OSB-ul de 18mm sau 22mm prins in cuie striate peste aceste grinzi, planseul se comporta ca un planseu din beton cu care casa se contravantuieste perfect. Acoperisul casei poate fi proiectat, fabricat si montat, cu maxima rapiditate si siguranta, folosind sistemul de asamblare cu placute multicui.

Clientul are posibilitatea de a vizualiza proiectul in variant 3D inainte de intrarea in productie a casei si poate inteveni pentru a face toate modificarile dorite.

zero energy - BUTON CASE ETAJ+zero energy - BUTON CASE DUPLEX+
CASE ETAJ                                            CASE DUPLEX
http://classmeister.ro/proiectare/

ZERO ENERGY Asociatia profesionala pentru EXCELENTA si EFICIENTA energetica in constructii din Romania.

ZERO ENERGY – IQ DESIGN

zero energy -IQ design

 

SHARE
Articolul precedentCONSILIERE
Articolul următorCONTACT

LEAVE A REPLY